Velkommen til Gudme Erhvervsforening

Kunne du tænke dig at blive medlem af Gudme Erhvervsforening?

Gudme Erhvervsforening er en lille forening, hvis formål er at skabe nye erhvervsaktiviteter i det tidligere Gudme Kommune. Derudover holder vi kontakt til de lokale myndigheder, at arrangere oplysende virksomhed for medlemmerne, samt at udvikle gode relationer medlemmer imellem.

Dette gør vi gennem 3-4 medlemsarrangementer i løbet af et kalenderår.

Så har du interesse i at møde lokale virksomheder, hvor du også har din daglige gang, så kan du for 1.000 kr. om året, få et helt lokalt netværk.

Så har en virksomhed i tidligere Gudme Kommune, eller i nabokommunen, så er du meget velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Du kan også skrive til formand Jan B. Pedersen, Kemp & Lauritzen, på JNPE@Kemp-Lauritzen.dk

Se hvilke medlemmer der i øvrigt er, vedtægter bestyrelsesmedlemmer m.m. ved at klikke på overskifterne ude til venstre.

Bestyrelsen i Gudme Erhvervsforening